voor particulieren
voor kunstenaars
 

 

 

Verwondering, Anoushka Moes

Iets moois, iets bijzonders cadeau geven ter gelegenheid van de verjaardag of het jubileum van een medewerker. Om de introductie van een nieuw product of nieuwe dienst luister bij te zetten. Als herinnering aan een geslaagd evenement of als geschenk met de feestdagen voor uw personeel of relaties. Geen dertien in een dozijn cadeau maar iets speciaals. Een kunstwerk, ontworpen en gemaakt voor u en dus uniek! Passend bij wat ú drijft, bij uw bedrijf, uw visie, rond een bepaald thema.

De Kunstkoningin gaat actief voor u aan de slag. In overleg met u kiezen we een kunstenaar en een kunstvorm en wij doen u suggesties voor het uiteindelijke ontwerp aan de hand. Een foto, een zeefdruk, een litho, een staal- of blinddruk. Wellicht een beeldje of sieraad. Vervolgens wordt het kunstwerk voor u gemaakt. Eén enkel stuk of een gelimiteerde oplage, hoe dan ook een kunstwerk op maat.  

Een kunstwerk ook, waar u uw stempel op kunt drukken door middel van uw logo, een tekst, een motivatie, informatie over de kunstenaar. Dat alles kan in de totale presentatie van het kunstwerk verwerkt worden. Desgewenst verzorgt de Kunstkoningin eveneens een begeleidende brief of kaart en de verpakking van uw kunstwerk.

Uiteraard kunt u de Kunstkoningin ook inschakelen als u uw kantoorpand wilt verrijken met kunst. Een goed idee, want uit onderzoek is gebleken dat kunst wonderen doet voor uw medewerkers. Het inspireert ze en vermindert stress. Dat kan speciaal door u en uw medewerkers uitgekozen kunst zijn, maar wisselende exposities van onze kunstenaars zijn ook mogelijk. Zo'n expositie is een uitgelezen moment om aandacht aan uw relaties te besteden: nodig ze uit voor een feestelijke vernissage.

En wellicht zijn uw medewerkers creatiever dan u denkt - en u zelf mogelijk ook. Het onder deskundige leiding van een van onze kunstenaars een eigen kunstwerk maken met uw personeel is ook mogelijk.

Of trakteer uw relaties op een lezing over kunst, een concert of kunstzinnig themadiner. De Kunstkoningin neemt u de organisatie met plezier uit handen.

De Kunstkoningin helpt u graag uw plannen voor kunst te verwezenlijken. Dus: bel ons (06 24504421) of stuur een bericht per E-mail maak een afspraak en deel uw ideeën met ons! Zo'n gesprek is uiteraard vrijblijvend, maar leidt verrassend vaak tot iets moois...

En kunst voor u persoonlijk? Daarvoor bent u bij de Kunstkoningin ook aan het juiste adres.

 

de Kunstkoningin

julianalaan 236
3722 gw  bilthoven
06 24504421
info@dekunstkoningin.nl
www.dekunstkoningin.nl
kunstproducties