voor bedrijven
voor kunstenaars


 

 

Vurig, Hanneke Bruijnjé

Wie van kunst houdt, is bij de Kunstkoningin aan het goede adres. Als u op zoek bent naar een mooi kunstwerk voor thuis of om cadeau te geven. Een bestaand werk van een van onze kunstenaars of wellicht iets moois dat speciaal voor u wordt ontworpen en gemaakt. Bij voorbeeld een schilderij, een wandkleed, een beeld, een sieraad, een gedicht, een foto... Kunst binnen elk budget, altijd speciaal en op maat en beslist niet doorsnee.

De Kunstkoningin heeft daarnaast regelmatig een aanbieding van een werk van een van de aangesloten kunstenaars. Het gaat daarbij om een gelimiteerde oplage van een kunstwerk dat u tegen een speciale prijs kunt aankopen. Soms ook een enkel kunstwerk of een kunstzinnige activiteit zoals een lezing of een workshop.

Hebt u thuis liever telkens wisselende kunst? Daarvoor kunt u ook bij de Kunstkoningin terecht.

Gaat u trouwen? Al eens aan een bruiloft met een kunstzinnig tintje gedacht? Vraag een kunstwerk cadeau, laat een kunstzinnige uitnodiging ontwerpen, laat speciaal voor u geschreven, liefdevolle gedichten voordragen... En de kinderen? Een van onze schrijvers leest ze met plezier een fantastisch avonturenverhaal voor, zodat u en uw gasten met een gerust hart van de receptie of het feest kunnen genieten.

De Kunstkoningin denkt graag met u mee en helpt u uw kunstplannen te verwezenlijken. Een afspraak is zo gemaakt. Die is geheel vrijblijvend maar altijd inspirerend! Bel met 06 24504421 of stuur ons een bericht per E-mail.

En kunst voor uw bedrijf? Daarvoor bent u bij de Kunstkoningin ook aan het juiste adres.

 

de Kunstkoningin

julianalaan 236
3722 gw  bilthoven
06 24504421
info@dekunstkoningin.nl
www.dekunstkoningin.nl
kunstproducties